Foto

De nieuws blog van Adry

Op deze pagina wordt het laatste nieuws van Adry gedeeld. Zo krijgt u een kijkje in de keuken van Adry. De schilderijen waar ze mee bezig is, haar gedachten, exposities en meer.

Geinspireerd? Leuke ideeen? Een vraag voor Adry?  We nodigen iedereen graag uit om te reageren op een berichtje of kom gewoon een keer langs in onze atelier en galerie en maak kennis met Adry en haar schilderijen.

Met hartelijke en schilderrijke groet,  
Adry en Ben
 

Kerstkaartenactie 2017 ook in Brabeau

  31/10/2017     Reacties (0)

De wenskaarten van Adry zijn ontstaan door een samenwerking met het Liliane fonds. Als sinds 1993 spelen Adry’s wenskaarten een belangrijke rol om kinderen met een handicap op weg naar een betere toekomst te helpen. In de loop der jaren zijn er van Adry’s schilderijen ruim 150 wens- en kerstkaarten gemaakt. Deze staan nu allemaal hier op de website. U kunt kiezen uit verschillende thema's waaronder kerstkaarten, verjaardagskaarten, condoleance kaarten,  maar ook kaarten die je heel het jaar door kunt gebruiken en er  zijn  ook een aantal voordelige actie-sets  samengesteld voor o.a. Kerstkaarten en kaarten door het jaar heen.
Er zijn voor dit jaar een aantal Kerstkaartensets samengesteld met 20 % korting.

Boes kerstkaarten in Brabeau

Bij de Boes kerstkaarten heeft Adry een voorleesverhaal gemaakt die Brabeau in hun winternummer gaat plaatsen. Hier zijn we blij mee en ook Brabeau komt er aandacht voor de Liliane wenskaartenactie van de schilderijen uit het artikel.

 

Lees meer

Kleurrijk op weg naar .......

  14/10/2017     Reacties (0)

Kleurrijk op weg naar ......
 
Kleurrijk op weg naar haar 2300ste schilderij zijn er buiten in de galerie aanwezige schilderijen slechts 5 % in de loop der jaren nog niet verkocht. Maar ook deze 115 schilderijen zoeken hun bestemming.

en
dit jaar hebben we onze galerie  HeusdensHoogh al 25 jaar in Heusden.
Ook dit is een actie waard
Twee redenen dus om een eenmalige actie te bedenken.
De 115  schilderijen hebben we met  een speciale prijs voor velen toegankelijk gemaakt.  Voor slechts 50 % van de prijs kunt u één of meerdere schilderijen in uw bezit krijgen.
 
De actie loopt tot en met 31-12-2017 en de actie geldt niet voor Adry’s kunstuitleenformule.
Voor liefhebbers van Adry’s werk uit haar beginperiode zijn er verrassende schilderijen in het overzicht. Ook vindt u er een aantal recentere werken tussen. Dus meer dan de moeite waard om naar het overzicht te gaan:
 
Kleurrijk op weg naar…...
 
Wij hopen uw nieuwsgierigheid te hebben geprikkeld en ga dus naar: www.adry.nl/Schilderijen-kleurrijk

Lees meer

Laatste weekend Adry's 10-luik expositie in het HBT

  22/09/2017     Reacties (0)

Komend weekend 23 en 24 september is Adry’s 10 luik nog te zien in het HBT in het voormalige stadhuis aan de Pelsestraat in het centrum van de vesting. Per 1 oktober is de expositie beeindigd.

U kunt er dus nu nog van genieten. Het is echt indrukwekkend. 15 meter Ode aan de Maas.

Lees meer

Adry's Biennale: haar "ONT-LUIKEN" presentatie

  Adry     23/08/2017     Reacties (0)

Adry’s Biennale: haar  “ONT-LUIKEN” presentatie.
 
Op zaterdag 9 en zondag 10 september j.l. tijdens de  6e Biënnale: Kunst in de Vesting presenteerde Adry haar nieuwe serie “Ont-Luiken”,  geschilderd op oude houten panelen en luiken.
 
Afgelopen jaar is ze op zoek geweest naar geschikte luiken om te kunnen beschilderen en dat is gelukt.

Het is een serie geworden van 11 stuks en uit Adry’s oeuvre zijn haar koeien, zonnebloemen, klaprozen, druiven en uiteraard de tulp met passie en emotie op de luiken geschilderd.
 
Het is een zeer indrukwekkend geheel geworden en Adry is er trots op haar nieuwe serie tijdens de Biennale te hebben kunnen presenteren.

Meer over Adry en de “Ont-luiken” serie vindt u op : www.adry.nl
 

Lees meer

Adry gaat workshops geven voor kinderen

  13/08/2017     Reacties (0)

Adry’s Kinderschildersclub
 
Adry is vroeger een kleuterleidster geweest en heeft in de jaren dat ze schildert altijd graag met kinderen gewerkt. Ze heeft nu besloten om een officieel Kinderschildersclub voor kinderen van  6 tot 12 jaar te beginnen. Eén woensdagmiddag per maand om kinderen te leren een echt schilderij te maken.

Kosten per middag € 35,= inclusief alle materialen.
Minimale deelname: vier lessen.
Tijdsduur: van 14.00 tot 16.00 uur.

Elke woensdagmiddag gaan de kinderen met een werkje naar huis.
Over het echte schilderij doen we vier lessen.

Interesse? Neem even contact met ons op.
 

Lees meer