De tulpenschilderijen van Adry staan bekend om haar kleurrijke en vrolijke karakter. De tulp is Adry's muze. Al bijna 30 jaar vertelt ze haar verhaal via de tulp, een verhaal dat niet alleen wordt verteld met woorden maar mooie, levendige penseelstreken.  

Adry maakt iedere schilderij vanuit haar binnenste, haar ziel. Tijdens het schilderen komen er niet alleen beelden naar boven maar ook woorden. Bij ieder schilderij ontstaat er zo een persoonlijk gedicht van Adry dat je hier kunt lezen.

 


  6 / 6  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Zo gaat de molen

Het tulpenschilderij "Zo gaat de molen" is met acrylverf op een linnen doek geschilderd in het formaat 100 x 120 cm.

2.100,00

visibility
shopping_cart

Zomers

Het tulpenschilderij "Zomers" is door Adry tijdens de "Montmartre" in Heusden" in de zomer van 2016 met acrylverf op een linnen doek...

1.950,00

  1 2 3 4 5  6   

Kunstuitleen Tulpen schilderijen van Adry

Naast directe aanschaf is er ook de mogelijkheid lid te worden van Adry's kunstuitleenformule. Dus wilt u graag een mooi schilderij met tulpen van Adry dan is wellicht de kunstuitleen voor u een mooie oplossing. U spaart namelijk terwijl u leent. Ook volgt u  Adry zowel op de website als in de galerie en heeft u altijd de mogelijkheid tot wisselen. Op het moment dat u een doek heeft van Adry dat u niet meer kwijt wilt kunt u doorgaan met sparen of beslissen te stoppen met de uitleen en het werk aan te schaffen onder aftrek van uw spaartegoed.

Lees meer over de kunstuitleen van Adry