Werken van Adry in plexiglas
Toen Adry haar 2000ste schilderij had gerealiseerd zijn we om ons heen gaan kijken om er een reproductie van te laten maken. Met bekende technieken zoals zeefdrukken, litho's of giclee's kwamen we al snel tot de conclusie dat die Adry's kleuren geen recht aan doen. Van de combinatie plexiglas en een perfecte print waren we direct onder de indruk. Adry's kleuren komen hiermee volledig tot hun recht. Daarnaast geeft plexiglas veel mogelijkheden. Het is water en weerbestendig en kan dus ook in de tuin en in de badkamer. Ook kunt u het in bijna elke gewenste grootte laten maken.

We hebben uit Adry's ouvre 25 "mooiste" werken geselecteerd om u een beeld te geven van de mogelijkheden. U bent ook welkom in de Adry's atelier om naar haar foto bestand te kijken waaruit u uw eigen keuze kunt maken. Ook kunt u een keuze maken uit Adry's Liliane wenskaartenbestand. 

 


  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Source of power (Plexiglaskunstwerk)

Source of power is een reproductie van Adry's schilderij "In vriendschap verbonden" en is in meerdere formaten verkrijgbaar. De...

595,00

visibility
shopping_cart

Spring is in the air (Plexiglaskunstwerk)

is een reproductie van Adry's schilderij "Spring is in the air" en is in meerdere formaten verkrijgbaar. De standaardmaat is 60 x 80 cm.

450,00

visibility
shopping_cart

The answer my friend is blowing in the wind - (Plexiglaskunstwerk)

The answer my friend is blowing in the wind is een reproductie van Adry's schilderij "The answer my friend...

595,00

visibility
shopping_cart

Tulpengekte - (Plexiglaskunstwerk)

Tulpengekte is een reproductie van Adry's schilderij "Tulpengekte" en is in meerdere formaten verkrijgbaar. De standaardmaat is 70 x 120

625,00

visibility
shopping_cart

Tulpenliefde - (Plexiglaskunstwerk)

Tulpenliefde is een reproductie van Adry's schilderij "Tulpenliefde" en is in meerdere formaten verkrijgbaar. De standaardmaat is 60 x 60

495,00

visibility
shopping_cart

Vlinderlicht Plexiglaskunstwerk

Vlinderlicht is een reproductie van Adry's schilderij "Zomers" en is in meerdere formaten verkrijgbaar. De standaardmaat is 40 x 120 cm.

450,00

visibility
shopping_cart

Zo gaat de molen (Plexiglaskunstwerk)

Zo gaat de molen is een reproductie van Adry's schilderij "Zo gaat de molen" en is in meerdere formaten verkrijgbaar. De standaardmaat is...

575,00

visibility
shopping_cart

Zomers (Plexiglaskunstwerk)

Zomers is een reproductie van Adry's schilderij "Zomers" en is in meerdere formaten verkrijgbaar. De standaardmaat is 80 x 80 cm.

595,00

  1  2   

Adry's  schilderijen in plexiglas. Een heldere kleurrijke reproductie zowel voor binnen als buiten. Bezoek Adry's atelier en galerie voor alle mogelijkheden.