Sjaals van Adry, een kleurrijke, schilderrijke omarming draagbare kunst voor onderweg

U kent Adry van haar kleurrijke, vrolijke schilderijen die zij al meer dan 30 jaar met heel veel plezier maakt. Haar muze is de tulp en naast het schilderen heeft ze een paar jaar geleden het vilten van sjaals ontdekt. Met wol op zijde waarin haar kleurgebruik en haar muze de tulp weer in naar voren kwamen.
                
Het vilten van sjaals doet Adry nog steeds met veel plezier. Adry’s vrolijke, schilderrijke kleuren komen zoals u ziet ook in haar vilten sjaals tot uitdrukking.

 Maar nu heeft ze het schilderen op zijde ontdekt. 

Het schilderen op zijde vraagt een totaal andere techniek dan het vilten van sjaals  en hiervoor zijn ook andere materialen nodig dan voor het schilderen op een linnen doek.  Adry heeft deze uitdaging opgepakt en haar eerste zelf geschilderde sjaal op zijde is gelukt. Het is ook een echte Adry geworden. Kleurrijk met haar muze de tulp.  Deze Adry sjaals zijn alleen maar in de galerie te koop, want u moet ze zien en voelen. Met Adry’s sjaals heb je kleurrijke draagbare kunst voor onderweg.

Naast zelf op zijde te schilderen kan het tegenwoordig perfect om schilderijen van Adry op sjaals te laten printen. Hierbij twee voorbeelden die ook via de website te bestellen zijn. Ga hiervoor naar: www.adry.nl/adrysjaals 


 

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties