Bekijk hier alle beschikbare schilderijen van Adry. Kies voor schilderijen waarin de tulp centraal staat of de koe. In de categorie abstracte schilderijen vind je schilderijen met felle en vrolijke kleuren. Adry schildert in de zomer ook graag bloemenschilderijen. Hiervoor is ook een categorie gemaakt.
Adry maakt elk schilderij vanuit haar binnenste, haar ziel. Tijdens het schilderen komen er niet alleen beelden naar boven maar ook woorden. Bij ieder schilderij ontstaat er zo een persoonlijk gedicht van Adry dat je hier bij elk schilderij kunt lezen.


De nieuwste schilderijen

Bekijk meerkeyboard_arrow_right

Schilderijen op oude houten luiken

Bekijk meerkeyboard_arrow_right

Overige schilderijen

Bekijk meerkeyboard_arrow_right

Kunstuitleen schilderijen van Adry

Naast directe aanschaf is er ook de mogelijkheid lid te worden van Adry's kunstuitleenformule. Dus wilt u graag een mooi schilderij met tulpen of ander werk van Adry maar vindt u de prijs voor nu te hoog dan is dit een hele mooie oplossing. U spaart namelijk terwijl u leent. Ook volgt U  Adry zowel op de website als in de galerie en heeft U altijd de mogelijkheid tot wisselen. Op het moment dat u een doek heeft van Adry dat u niet meer kwijt wilt kunt u doorgaan met sparen of beslissen te stoppen met de uitleen en het werk aan te schaffen onder aftrek van uw spaartegoed.

Lees meer over de kunstuitleen van Adry