Boek: ÒDe schilder en haar muze

Het is een 132-pagina’s tellend, zeer kleurrijk gebonden boekwerk geworden. Gedichten, overdenkingen en schetsen geven Adry’s boek een belangrijke meerwaarde.

Artikelnummer

1001 

€ 25,00
Prijs stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De schilder en haar muze is een verzameling van schilderijen en gedichten uit een periode van 30 jaren geboeid te zijn door tulpen. Tulpen door hun heldere kleuren en vormen, hun geslotenheid en openheid. Het vallen van hun blaadjes en het er niet meer zijn. Allemaal aspecten die Adry blijven bezig houden en haar emoties raken. Zowel van de tulp als van de mens. Uit Adry’s oeuvre van zo’n 2200 schilderijen, werd een selectie gemaakt van 61 schilderijen. 

Deze zijn terug te vinden in het boek. Het is een 132-pagina’s tellend, zeer kleurrijk gebonden boekwerk geworden. Gedichten, overdenkingen en schetsen geven Adry’s boek een belangrijke meerwaarde.

Haar werk kenmerkt zich door de vrolijke en kleurrijke uitstraling, het geen ook op speelse wijze is doorgevoerd in het boek met een grote diversiteit in kleur en typografie. Het boek is tweetalig geschreven, in het Nederlands en Engels.